Mamma i Sverige

Wild Sea 

Vi var nog alla ganska hungriga när vi kom tillbaka till Fort Lauderdale.
Det blev ett besök på Wild Sea Oyster Bar, på Las Olas Blvd. Det är väldigt sällan som jag beställer in pasta, men det gjorde jag idag. Färsk, supertunn, bred pasta med räkor, sparris, tomat och en tunn gräddig sås. 
Alltså det var så otroligt gott! Dessvärre fick jag en plastbit i maten, men det var som tur var synlig för mitt öga och det var bara att plocka bort från tallriken. Men jag sa såklart till, även om det var först när jag ätit klart. Det resulterade i att vi alla fick gratis dessert 😛  

 
Red Velvet beignet, Key lime Pie och Lava cake. 

Mmm så gott det var! Behöver antagligen inte säga att jag rullade ifrån restaurngen ;-P 

Nu ligger vi i soffan och dividerar om vilken film vi ska titta på. Haha! Det är inte det lättaste att hitta en som båda vill se.. 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats