Mamma i Sverige

Vecka 34 och pyjamaser

Äntligen har pyjamaserna kommit. Michael beställde dom i förrgår, för jag glömmer ju som sagt av det hela tiden.. 
   

  

  

  

Det blev fyra stycken med tre olika motiv. Den med flamingosarna gillar jag bäst, det är glitterstjärnor på den också 😉 

Jag kom precis tillbaka från min läkare. Det tog totalt 1h att ta sig dit och sen komma hem igen. Supersnabbt! Jag var nämligen 15min tidig och det var precis att min läkare hann med mig, för sen var hon tvungen att skynda till förlossningen. 
Ellens hjärtljud var bra och mitt blodtryck också… Så allt går galant, precis som med Julia 🙂
Jag är i vecka 34 nu.. Det känns som att dagarna flyter på bra när vi har besök, så jag tror att de sista veckorna kommer gå fort! Tänkte att jag skulle ta och lägga fram lite bebiskläder snart, köpa nya nappar och packa väskan så det är färdigt, man vet ju inte om det kommer bli stressigt ifall det blir dags innan vecka 39. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ellinor

    Jag tyckte att tiden rusade iväg fram tills nu typ, nu är jag i vecka 39 och det går i snigelfart. Och sen lär ju bebis komma efter BF så dom dagarna lär vara ännu längre ☺

stats