Mamma i Sverige

Uppdat. V.1

  

2 veckor innan förlossningen. 

Nu har det redan gått en vecka sedan Ellen föddes. Tiden springer verkligen iväg, det märks när man tittar på barnen. 
För att prata lite om mig själv (igen 🙂 ) så kan jag säga att jag har ganska exakt samma kroppsmått/vikt som när jag var gravid i vecka 24. 

Jag har gått ner -7,7kg och har 6,6kg kvar till startvikt. Efter det så har jag ytterligare 6kg att gå ner, för att komma till min ”idealvikt” som jag låg på när jag flyttade till USA 2013 (6 månader innan jag blev gravid med Julia). Jag gick upp 14,3kg under graviditeten och 12kg med Julia.
Jag är riktigt glatt överraskad att jag inte haft så ont efter operationen, sen jag kom hem. Som sagt, jag har knappt tagit några värktabletter alls! Imorgon ska jag ringa och boka en tid för check-up. Måste också komma ihåg att ringa konsulatet för att höra efter lite om hur det funkar med att Julia flyger in med sitt amerikanska pass till Sverige och så ska vi ansöka om samordningsnummer. Svenskt personnummer får barnen när de är inskrivna i Sverige. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats