Mamma i Sverige

The happiest place on earth

Det är alltså Disneyland jag pratar om. I år är det 60-års jubileum och just nu visar ABC en ”gala” med en massa uppträdanden osv.   
Vi besökte tyvärr aldrig Magic Kingdom när vi var i Orlando för tre år sedan. Men det blev Epcot (tillhör Disney) och Universal Studios / Isles of adventure. Det var också en upplevelse för sig. 

I Epcot så gick vi runt bland alla ”länder”. Vi drack Champagne i Frankrike, åt tiramisu i Italien, åt godis i Norge, åt korv i Tyskland osv.. Detta är för vuxna helt klart. Men det finns dock lite mer att göra i parken… 
Epcot  

    
   
I Universal studios åkte vi en del 3D/4D simulatorer. Jäklar så kul! Det fanns inte så många att välja på, som vuxen iofs.. När det gäller de kända byggnaderna så kände jag bara igen en bråkdel. 
Universal studios  

   
Det bästa på hela resan var Island of adventures!! Att åka simulatorn i Harry Potter världen var ju helt klart höjdpunkten! Eftersom jag är så mesig så åkte vi inga åkattraktioner men Michael gjorde många tappra försök att övertala mig.  
Islands of adventure   

    
   
Nästa gång vi åker till Orlando blir när barnen är lite större. Då blir det äääntligen Magic Kingdom 🙂 Jag kommer antagligen att se fram emot det mer än dom.. Hehe.. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats