Mamma i Sverige

Ögon för något nytt och lite träning på det

jag har verkligen snöat in mig på Nike Thea. Dom är lite nättare än Air Max 90 och ett par av dessa hade verkligen passat bra på mina fötter 🙂  

Ett par nya träningsskor, men också ett par att ha till vardags <3

 

Imorse hängde jag på gymmet en stund. Först gick jag på bandet i 30 min och efter det så blev det 3-4 set av några rygg- och axelövningar. Hemma sen så blev det lite extra med gummibandet 🙂
Tänkte sprungit på bandet under kvällen men jag hade verkligen inte orken(!?) så det blev 10 min cykling och 30 min promenad istället. Jag hade lixom inte spring i benen och stegen kändes väldigt tunga! 

Det kommer inte bli samma träningsvärk som efter benpasset förra veckan, men överkroppen är mycket svårare att köra slut sig på.. Iaf när man tränar själv. Ja så är det för mig. Imorgon blir det ett benpass iaf och jag ser nästan fram emot det ;-P

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats