Mamma i Sverige

Miami Seaquarium 

  

 

Igår spenderade vi dagen på Miami Seaquarium. 
Johan och barnen klappade delfiner och Linda fotade då.. Dessvärre tog det nästan två timmar, då dom missade späckhuggarshowen. Jag gick på den själv, medan Michael satt i skuggen med Julia och åt.  

   
   
Jag får dåligt samvete över att ha sett detta, för det är ju fruktansvärt för djuren.. Men jag kunde ändå inte låta bli. Jag har alltid velat se späckhuggare och det var min absolut sista chans. 
Showen var ganska kort och det var inte mer än några hopp, vilket inte är så konstigt med tanke på hur stor den är. Men tänk att denna späckhuggaren lever i denna poolen helt ensam !
   
    
 Djurhållningen är inte lika bra som i Sverige och jag blev nästan chockad över hur små djurens pooler var. Det fanns sälar, delfiner, manatees och diverse små aquarium för fiskar osv..  

Fyra manatees levde i denna lilla poolen..  

   

Några av delfinernas pool uppfattade jag som ”relativt stor”, men jag såg den aldrig ovanifrån.     

  

  


Det fanns krokodiler och rescue sköldpaddor också.    

  

  


   

 Det var hela 30 grader varmt igår och det var lite jobbigt att strosa runt där, det var knappt någon skugga och enda platsen med ac var på restaurangen som serverade överpriser på torra hamburgare. 
Jag kan tyvärr inte rekommendera någon att åka till Miami Seaquarium. Men nu har vi varit där och spenderat en halv förmögenhet iaf.. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats