Mamma i Sverige

Jag pallade det inte.

  
  
Jag kunde bara ”stå ut” i ungefär 30 min i solen. Jag har inte vanan inne längre 😉 Sen fick jag svalka mig lite i skuggan. Hehe.. Varvade lite i ytterligare 30-40 min till Julia vaknade. Hon låg så skönt i skuggan , men vaknade tack vare att en vän stod precis jämte vagnen och ropade till en kompis på andra sidan.. 

Igår upptäckte jag att Julia har två käktänder på gång. Inte så konstigt kanske att hon protesterar vid tandborstningen och att hon stoppar in nästan hela handen i munnen, i tid och otid. Lilla gumman <3 Annars är allt som vanligt som tur är. 

Titta villet leende hon bjöd på, så fort hon såg sig själv i selfiekameran 🙂  

 
Idag gick det otroligt fort att somna. Först sjöng lite medan vi låg i våran säng och sen när jag la ner henne i sin egna säng så tog det nog inte mer än 10-15 min innan hon somnade. 
Själv ska jag snart titta på I Am Cait, det är säsongstart om ca 30 min 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats