Mamma i Sverige

Gold emblem och träningNu provar jag två nya smaker av Gold Emblem Sparkling water.  Clementin/Lime var inte speciellt god, tyvärr. Jag har halva flaskan kvar att dricka nu, men det ska väl gå. Den med ananas/kokos kan ju knappast vara annat än fantastisk iaf, får börja på den imorgon 🙂

Jag kom precis tillbaka från gymmet, jag har kört lite ben och jag måste säga det att den benpressmaskinen som vi har här nu tar jädrans mycket på rumpan. Eller så har jag kanske extremt lite muskler just där (kan mycket väl vara så). Härligt jobbigt var det iaf och speciellt med cykling efteråt som riktigt kör musten ur en när man krämar ut det sista! 

Jag ska tillbaka i eftermiddag när det är dags för Julia att sova igen, då ska jag köra lite axlar tror jag eller kanske rygg. 

Funderar på ben/rumpa och baksida axlar/rygg tre ggr/veckan och resten av kroppen två ggr/veckan. Ben/rumpa är iaf prio ett, så jag får bort lite celluliter (och kilon). Det tillkom ju tyvärr en hel del under graviditeten då jag bara inte gjorde någonting och musklerna dessutom försvann helt. Usch!! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats