Mamma i Sverige

Föräldrakurs på engelska

IMG_7756.JPG

Kursen idag var ju drygt tre timmar lång. Vi var ungefär 25 par och satt vid 3 långbord i det fina Holy Cross Womens Center i Fort Lauderdale. Allt är nyrenoverat och superfräscht!

Kursen började kl 10 och redan efter en timma så var jag väldigt tacksam över att det fanns isvatten, kakor och frukter (olika meloner, vindruvor och jordgubbar) att ta utav. Den energin behövdes verkligen, för att hålla ögonen öppna!
När jag vaknar vid 8-tiden på morgonen så är jag alltid(!) extremt trött redan innan lunch, nästan så att jag kan somna ståendes.

Idag pratade doktorn bla om andningsmetoder, förberedelser med eventuella husdjur, när det är dax att åka in till förlossningen, lite vad som händer under och efter förlossningen och så fick vi se en film (från typ 80 eller 90-talet) om epiduralbedövning 🙂

Jag tyckte kursen var jätteintressant och vi fick med oss en stor bok, tidningar, häften etc om allt från förvärkar till amning. Boken gillade jag!
Jag tror det är nyttigt att jag läser mer fakta på engelska, det underlättar kommunikationen under förlossningen!
Ja det är många ord som jag fortfarande inte kan, sånna som jag kanske kan lista ut om de är i ’rätt mening’ bara.. och jag är ganska säker på att jag inte kommer ha lite tålamod för att hitta rätt engelska ord, under förlossningen.
Det vill nog till att Michael har koll också, för jag kommer nog köra på svenska 😉

IMG_7741.JPG

IMG_7743.JPG

IMG_7742.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats