Mamma i Sverige

En månad senare

Ja jag mätte mig imorse, nu när det gått en månad från att jag började med kostschemat, och så här ser det ut till idag..:
Vikt -1,9kg
Byst -2,5cm
Midja -2cm
Mage -2cm
Stuss -2cm
Under stuss -2cm
Lår -2,5cm
Arm -1,5cm

Hade jag bara tränat hårdare så hade det ju såklart blivit lite bättre resultat, men jag får väl vara nöjd. Nu är det ca 2 veckor kvar till slutmätningen med Susanne. Jag kommer inte hinna gå ner 9% av min vikt från starten, men jag kommer nog gå ner lite till iaf 🙂 
Tidigare idag var jag på gymmet och förbrände 400kcal medan Julia sov. Tack vare mina underbara skor 😉 Jag får nog ta och höja det till 500kcal nu… 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats