Mamma i Sverige

Cybex för hela slanten ;)

i förmiddags var jag på gymmet igen, på bandet. Det fick bli 25 min PW och 25 jogging. Eller som min syster och hennes sambo skulle säga – jag gick! Haha!! Jag är ju ingen springare och kommer aldrig att bli, men att jogga lite lätt är väl aldrig fel. Inte för att det är speciellt kul utan för att slippa gå hela tiden 😉 

Julia låg i vagnen och det tog hela 2 min innan hon somnade.. Jag blev glatt överraskad också. Det har kommit nya maskiner till gymmet. Äntligen!! Innan var det verkligen ett stenåldersgym men med nya Cybexmaskiner så kommer det att bli riktigt fräscht och dessutom mycket roligare att träna. Det hann komma upp sex nya maskiner medan jag var där så det ska bli spännande att om dom bytt ut allt till imorgon 🙂 Nu ska jag ringa frisören och höra om man kan komma 20 min efter sista bokningstiden, så Michael hinner hem och kan ta Julia. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats