Mamma i Sverige

Brunch

ja då kommer ytterligare ett inlägg om mat 😛 

Vi har precis kommit hem efter en brunch, med Erik och Martin. Denna gången åt vi på American Social,villet var första gången för oss. Det brukar i vanliga fall vara alldeles för mycket folk där och det finns bara höga bord, om man inte sitter ute.. 
Titta bara på Eriks Turkey Sandwich. Lite skillnad mot vad som serveras i Sverige va..!? Givetvis ingick friterad sötpotatis också 😛    

Michael och jag åt buffén, en av de få som serveras vid brunch här i Ft. Lauderdale. Det var kungakrabba, potatis, bacon, kycklingvingar, en megastor grillad stek med sås, omelett med valfria ”tillbehör”, belgiska våfflor med blåbär, jordgubb, björnbär och sirap bredvid. Och sötsakerna bestod av olika sortes melon, ananas, munkar och kakor. Att dricka var som vanligt Mimosa eller Bloody Mary. 
Jag smakade på det mesta och jag måste säga att våfflan var överraskande god, eller så var det sirapen som gjorde allt 😉 
Jag fotade med mobilen och det är typ omöjligt att ens få en ”ok” bild inomhus med dåligt ljus..     

Efteråt gick vi till YOLO, jag drack en cappuccino och Julia passade på att vila lite 🙂      

Pappa Michael vilade lite han också!     

Nu ska Julia sova (men jag hör att Michael somnade nyss också 🙂 ) och vi hade tänkt städa och packa lite. Innan solnedgången (17:30) skulle jag gärna vilja hinna ner till beachen. Men vi får se om vi hinner i tid..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats