Mamma i Sverige

Att välja namn

 

Haha!! Jag kan väl inte direkt påstå att jag hatar så många, men visst vill man inte döpa sitt barn efter någon som man ogillar/tycker mindre om på ett eller annat sätt. 
Det var flera namn som vi båda tänkte lite spontant på, men som den ena eller andra hade någon typ av relation till. En gammal klasskompis, bekant osv.. 
Men Ellen, det var ”nytt” för oss båda. Var inne på Elle först, vilket jag absolut älskar, men det blev inte så av någon anledning.. 
Det var inte helt lätt med namn denna gången. Med Julia så var det superenkelt. Redan när Michael och jag träffades för första gången, 2002(?), så var båda överrens om att det skulle bli en Jocelyn om vi någon gång i framtiden skulle få en dotter. Och visst,det var tanken ändå fram till några månader innan förlossningen. Då ändrade vi oss till Julia. Ett gulligt och kort flicknamn. Det var liksom inga tveksamheter någon gång.. Vi ändrade oss i stort sett över dagen och sen var det bestämt och så fick det bli.
Nu har vi velat i flera månader, så det känns skönt att vi vet vem som kommer till oss 🙂 Vi hade inte heller så många namn på vår ”förslagslista”, men vägen dit var inte lätt heller. Vi ville ha ett namn som inte var allt för vanligt och ett kort namn kändes bra att ha på båda barnen. 

 Den 9:e september 2015 så visade graviditetstestet positivt. Yes! Exakt 9 månader efter att jag fött Julia och det betyder också att denna lilla flickan kommer att födas här i Fort Lauderdale och därmed bli amerikansk medborgare. Båda barnen får alltså samma möjligheter i framtiden. 

Det var hemskt vilket långt inlägg detta blev 🙂 Glömmer av mig lite när jag skriver. 
I övrigt har det varit en bra dag. Det kom två par skor med posten, matchande till mig och Julia 🙂 ni får se senare såklart! Michael kommer hem imorgon kväll också <3 äntligen! Jag har saknat ihjäl mig efter honom, men dom först dagarna var värst. Lite som en chock för psyket 😉 
Nu kallar sängen! 
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats