Mamma i Sverige

34 år redan.. 

Idag fyller jag alltså år. Känns overkligt att JAG fyller hela 34 år. Jag som bara är tonåring 😉 

Min ena systerdotter, mamma, pappa och morföräldrar var här på middag och lite fika. Jag har knappt inte bjudit hem någon på kalas innan, oftast har jag bott för trångt. Haha!! Men nu när man har familj så är det väl nästan dags.. och speciellt när man kommer till denna åldern.!? 
Jag fick iaf presentkort och det kommer gå till en vas och Klong-ljusstaken 🙂 

Idag har det ju varit sånt skitväder. Snö från alla håll och kanter, en jäkla blåst och nu tonvis med slask. Usch! Vi har bara suttit inne idag, men jag har ju ändå haft fullt upp med allt vad det innebär. Men jag tycker att det är OK att hålla sig inne när det är sämre väder än ”vanligt”. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats