Mamma i Sverige

Jag kan inte tro att det är sant. 

Jag har ju världens bästa svägerska!! 

Michaels lillasyster har idag skickat iväg lite godis till oss <3   
Jag skrev ett ledande inlägg på Facebook igår och hon nappade 😉 Ååååhhhh ni anar inte hur glad jag är!!  Frågan är hur lång tid det tar innan vi har det här, det kan ju ta ett tag.. Men den som väntar på nåt gott.. 😉 
Michaels föräldrar har alltid haft med sig marabou med saltlakrits och turkisk peber hit, när de kommer på besök. Det är guld värt! 

När vi åker tillbaka efter jul så ska jag köpa massvis med godis, så det räcker till första besöket i mars 🙂 Det ska med lite annat också, sånt som inte finns här/är lika bra som i Sverige.. Som ljussirap, kryddpeppar, vaniljsocker, bra barngröt/ersättning, tacokrydda Jag har redan skrivit upp en lista 🙂
Nog om det, ville egentligen bara skriva att jag är överlycklig för godiset som är på väg 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats