Mamma i Sverige

Royal Pig

Vilken slappardag vi har haft! Ganska skönt om jag ska vara helt ärlig 🙂

Jag gick upp med Julia imorse, så Michael fick lite sovmorgon, och vid 10-tiden tog han över så jag också fick sova lite. Jag tror att dom la sig runt kl 11 och alla tre sov ända till kl 14!! Vilket vi såklart behövde. Michael och jag lägger oss på tok för sent och inatt somnade jag inte förrän kl 03 och var uppe 7:30…. Det funkar inte i längden, men även om jag lägger mig kl 23 så lyckas jag aldrig somna. Även om jag inte sover på dagen.. Har väl vänt på dygnet nu..

Iaf så gick vi direkt till Royal Pig och åt lunch. 

Dom har riktigt bra förrätter men jag körde på Cobb Salad med lax. Fetaost, tomat, bacon, avokado, spring mix, gurka, kronärtskocka, inlagd rödlök, kokt ägg och gröna ärtor.

Michael åt den godaste burgaren han någonsin smakat!  

Mums så gott det var! Åt upp halva och mådde nästan dåligt sen, för Gud så mätt jag blev! 
Vi tog en 20 min promenad efteråt, men det tog nästan emot. Hem kom vi iaf och det har regnat nästa hela eftermiddagen, så vi har stannat inne alla tre. 
Imorgon är det sista dagen på denna helgen och vädret ska tydligen bli detsamma. Så typiskt! Inget sol och bad för oss med andra ord :-/ 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats