Mamma i Sverige

Ny mascara.. Äntligen 

ja det var ju bara till att köpa en ny L’Oréal mascara idag. Den andra var ju som sagt lite svår att tvätta bort, trots att den inte var vattenfast. Jag ogillar vattenfast, dom fastnar alltid på mina säckiga ögonlock! 🙂 

  

Ett lager gav ju inte någon större effekt kanske 😉 Men jag brukar ändå alltid ta minst två lager, som dom syns. Mina fransar är ju så korta så något måste ju göras för att de ska synas lite. 


Michael och Julia är nere på Rice & Dough nu, det blir pizza och chivape ikväll 😛 Själv ska jag gå och hämta några öl från kylen i sport loungen. Det blev över en massa igår när Camden (hyresvärden) bjussade på american pizza, vin och öl! 

Ibland känns det allt lite lyxigt att bo såhär 😉


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats