Mamma i Sverige

Mina mått..

herreguuuuud, jag har verkligen blivit ett svulln! Haha!! Ja det finns inget annat att göra än att skratta 😉

Så här ser min ökning ut från dagen jag blev gravid vs. idag
Vikt: +6,6kg
Arm: +0,5cm
Byst: + 7,5cm
Mage: +8cm
Stuss: +4,5cm
Lår: +1,5-2cm
Rumpan, lår och armar har samma mått nu, som samma vecka jag födde Julia!! Ja ni förstår ju 🙂 De andra måtten är dom inte så långt ifrån heller.. 

Jag tror att alla jag träffar hemma kommer att få en chock! Hela jag har blivit stor, så det är inte som sist då det ”mesta” la sig på magen först. 
Det måste bli en ändring på detta, vilket det visserligen blivit den senaste veckan här. Det är alltid en början. Det bästa är att jag i stort sett aldrig är sötsugen, så det där med godis, glass och desserter klarar jag mig egentligen utan. Eftersom Michael också vill sluta med onyttigheter så kommer det bli enklare för oss båda. 
Vi får väl stötta varann under julen nu också, den svenska maten blir dock svår att kontrollera portionsstorlekarna på ;-P Tur att det kommer vara enkelt med promenader iaf, det får bli vår räddning. Hehe..

Idag har mitt matintag sett ut så här:
Frukost: Naturell fettfri yoghurt, kanel/strösocker.
Lunch: Kokt lax, potatis, senap/dillsås.
Middag: Kycklingfilé, potatis, broccoli, sallad.
Kvällsmat: pasta med tomatsås.
Sötsaker: en Twix och en kopp kaffers mjölk. (Var inte ens sötsugen – egentligen!)

Pastan ve ju onödig, men jag var verkligen inte sugen på ägg eller yoghurt, vilket var mina alternativ… Tur att det bara blir pasta en eller ett par ggr i månaden! 

Jag har ju en tendens att äta när jag är rastlös. Det är den stora boven! Och sen så är jag såklart van vid större portioner än vad man bör äta, iaf när man bara är 160cm och inte förbränner så mycket. Jag vet också vad som är nyttigt och mindre nyttigt och hur jag bör äta, men ändå står man där och ”trycker i sig”… Dålig karaktär alltså! Men så ser det ut nu iaf.. Inget som inte går att ändra på! 

Jaha, nu har jag klagat lite på mig själv igen 🙂 Skönt ändå att jag är frisk och har en underbar familj och en liten till på gång <3 det är ju det som betyder mest i slutändan <3
Ytligheter är mindre väsentliga men betyder dock inte att det inte kan påverka sitt inre.

Nu ska jag lägga mig. Imorgon blir det en till härlig morgonpromenad och kanske tom frukost ute, vem vet 🙂 * bara tre dagar kvar tills vi flyger också 😛 *

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats