Mamma i Sverige

Louie Bossi’s 

  

Vi hade barnvakt ikväll, så vi passade på att gå ut och käka middag med Jens och Hanna. Det är första gången vi har träffats utan barn 🙂 
Restaurangvalet föll på Louie Bossi’s, igen. Den där underbara pastan jag åt sist, den körde jag på igen. Tom Michael och Hanna valde den också, så jäkla god!   

   

Jag började dock med ett glas prosecco. Vi satt ju utomhus och det var allt bra svettigt alltså, men men.. Det är smällar man får ta när man bor i ett paradis 😉 Till maten drack jag ett glas Riesling, som jag har längtat efter sånna här varma dagar. Mums så gott! 

  

När vi ändå frossade i godsaker så delade vi på en tiramisu till dessert. Det är ju trots allt en favorit och det är långt ifrån alla restauranger som serverar den.   

 

När vi kom hem sen så låg båda barnen och sov, så vi knackade på hos Ty och Triin lite snabbt. (Våra grannar). Vi ska bo där de tre sista veckorna innan flytten, för vårat hyreskontrakt går ut 5:e juni och planen var från början ju att vi redan skulle varit i Sverige då. Det är skönt att vi har eget badrum och att allt är ”separat”, med egen hall och allt. Ja sen har vi en gigantisk altan också, så jag kanske kommer få en lite grundbränna till den svenska sommaren 😉 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats