Mamma i Sverige

Inte svettig, men ändå blöt :)

IMG_9786.JPG

Jag har bara rört mig i 20 minuter idag, vilket visserligen är mer än vad jag gjort de flesta andra dagar 🙂
Men denna gången var det i poolen. Jag gick framåt och bakåt i poolen, vilket är ’jobbigare’ än vad man tror, speciellt då vattnet går till armhålorna 🙂 ja då får man ta i lite för att komma framåt! Detta är mycket bättre än att gå på bandet, då jag får lite ont i ländryggen nu för tiden… Ja jag simmade några längder också, fortfarande supertrevligt och jobbigt 😛

Jag har tvättat de sista bebiskläderna också och börjat packa min lilla väska som ska med till förlossningen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats