Mamma i Sverige

Grill och strandhäng

IMG_4421.JPG

IMG_4422.JPG
Det var så mysigt igår.
Vi tog med grillen och fixade lite lunch i en park, som ligger bredvid en del av kanalen. Det var varmt (!) så Michael fick flytta bänken in till skuggan, annars hade vi nog smält 🙂

IMG_4423.JPGGud va vi båda två längtade efter att ta ut båten, det måste väl varit 4 månader sedan vi var ute med den senast..

Efter maten så promenerade vi bort till stranden, som låg en kort bit därifrån. Vattnet var riktigt varmt, synd bara att det inte var blått.. Utan grönt.. Härligt var det iaf och vi var i en bra stund och riktigt njöt! Man kan inte bada i havet för sällan 🙂
Jag har nästan känt mig lite tvungen att hoppa i plurret, för man vet ju aldrig när det blir nästa gång. Troligtvis blir det inte förrän till våren igen.

IMG_4419.JPG

IMG_4417.JPG

På bilden här nedan så ser ni hur stor jag blivit också! Jag fick en chock när jag tittade i kameran 😉 Jag kan inte se det själv i spegeln, utan det är först när man ser korten… Konstigt.. Men Usch! Låren har ju oxå blivit gigantiska och jag var nog inte den enda som tänkte den tanken. Haha.. Tur att jag kan skylla på graviditeten 😉

IMG_4418.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats