Mamma i Sverige

Gran Forno pronto

   
 Idag kunde jag vara barnledig igen 🙂 Så då blev det en sen lunch på Las Olas Blvd. Egentligen ville jag nog haft lagad mat, men lunchen var över så det fick bli en smörgås på Gran Forno. Det är inte heller illa 😉 Det är antagligen sista gången jag äter där. Och det är helt ok. Vi har ätit där sååå mycket att jag börjat tröttna på den där supergoda paninin. 

Tidigare på dagen så var Michael med mig hos läkaren. Jag fick veta att kl 05:00, tisdagen den 10/5, så ska jag vara inne på lasarettet och kl 07:30 görs kejsarsnittet. Det är lite skrämmande, nu är det på riktigt alltså. 
Med största sannolikhet kommer läkningen att gå ännu snabbare denna gången, eftersom jag inte har ett 19h långt förlossningsarbete i samband med operationen. Det var skönt att höra, även om jag ändå tyckte att det gick bra sist också. 
Jag har läst en del på www.mamma.fit och där ges en massa tips och råd efter kejsarsnitt. Bla bra mat för läkningen osv. Ska redan nu börja ät mer protein och grönsaker! Ja se där, nyttig mat hela kroppen i alla lägen 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats