Mamma i Sverige

Blodprov och mat

   
 Idag var jag och tog mitt sista blodprov innan operationen. Typiskt nog så var det samma sköterska som den gången jag fick skitobt och världens största blåmärke! Det gjorde lika ont denna gången, men det verkar inte bli samma storlek på blåmärket iaf. Så snäppet bättre var det väl idag då. 
Efteråt så satte jag mig på Starbucks, som ligger precis brevid, och åt en lätt lunch och njöt av en mellanstor cappuccino. Jag passade på att prata med Sandra den timmen också 🙂 Det var längesen vi pratade så länge, så det var kul att ta igen lite! 

När Michael kom hem från jobbet så gick vi ut och käkade direkt. Själva. Utan barn 🙂 Idag blev det American Social och jag åt en supergod vegetarisk burgare med svamp, getost, kronärtskocka, grillad paprika, ruccola och tomat. Ja och sweet potato fries brevid! Det var en av de godaste burgarna jag ätit!!  

Efteråt så lyxade vi till det med Gelato. Tre smaker i en liten bägare 😛  

   
Med magen full så strosade vi hemåt. Helt ärligt så ville jag inte gå in, temperaturen var perfekt! Tänk er en tropisk sommarnatt i Sverige. Men Michael ville såklart träffa Julia innan hon skulle lägga sig. För övrigt så var hon nog helt slut, för hon somnade på mindre än 10 min sen när jag nattade henne. Michsel tog en promenad med sin mamma och när dom var tillbaka så tittade vi på Beck.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats