Mamma i Sverige

Flickkläder till jul

Vi har ju börjat titta efter lite julklänning till Julia nu.. Har iofs redan köpt en, så det är väl egentligen jag som tittar vidare 🙂 
Hittade dessa söta på Lindex! Så otroligt fina! 
På KappAhl hade dom en rödrutig liten klänning och söta kjolar.

Och dessa söta små strumpbyxorna <3 Julia måste nog ha ett par, är ju med halsskydd också – såklart!
Detta året skulle jag vilja att Julia hade en liten tomteklänning. Alla sånna juldräkter är ju supersöta, även om det inte är luciatåg eller uppvisningar på förskolan.

Mest handlar det kanske om att ta ett fint kort, men det kan det ju nästan vara värt isf 😉

Det kommer nog trilla in massvis med julklänningar här snart, så fort Halloween är förbi. Svårt att veta om/när man ska slå till, för det kommer in lika fina saker hela tiden. 

Ikväll kom Michael hem, på tal om annat. Tom redan kl 19:15, så vi har haft ett par timmar hemma tillsammans idag iaf. Julia var uppe länge och somnade nyas mellan oss i sängen. Lilla knytet, hon har bara sovit två timmar idag så hon var bra trött! 
Imorgon är det redan helg. Gudars så fort tiden går. Vi ska gör klart min visumansökan och jag kanske kan lägga mig och sola lite, ifall vädret tillåter. Sen han jag redan bestämt mig för en Key Lime Pie också 😛 
Imorse fick jag en chock. Hade gått ner 1 kg.. Nu väger jag strax under vad jag vägde i mitten i september. Får se hur det utvecklas här framöver.. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats