Mamma i Sverige

Dagarna dom går och går..

.. och inget direkt roligt har väl hänt det sista. Det regnar varje dag. Inte hela dagarna men lite då och då. Idag så låg åskan precis ovanför oss, i säkert 15 minuter. Jäklar vad det dånade!! Jag var lite orolig för Michael, som körde bil hem i ösregnet. Här regnar det ju inte som i Sverige, utan du ser absolut ingenting här och var och varannan person slår på nödblinkersen så man har ingen aning om ifall någon står still eller kör! 

Hur som helst så lekte Triin och jag med Julia inne på gymmet en stund. Vi satt framför spegelväggen och studsade lite på dom stora bollarna. Allt som hoppar är ju kul nu 🙂  
 

Här sitter Julia i Triins knä och leker med hennes nyckelknippa medan Triin försöker få Julia till att pussas. Det går sådär 🙂 
Vi har fixar lite matlådor ikväll, det är ju allis smidigt att ha, så slipper jag stå i köket om dagarna. Julia ska alltid stå och dra i mina ben när jag lagar mat så det blir skönt att slippa. Desto mer tid för lek 🙂 På tal om lek så ska vi nog försöka ta oss till en lekplats i veckan, om vädret tillåter. Det är ju väldigt ostabilt just nu, så det gäller att titta på vädret och åka på rätt dag. 

Lilltjejen sover så gott i sin säng <3 

Michael tjatar alltid på mig att vi ska ha henne i våran säng, men jag vaknar av varje rörelse hon gör. Och det är ju en del under en hel natt! 

Iofs så vaknar jag hur många gånger som helst (varje natt!) av att jag känner efter om Julia ligger i sängen. Oftast så sover jag nog nästan fortfarande. 
Men det är så otroligt obehagligt att jag känner efter och letar i hela sängen, efter Julia, och att jag väcker Michael för att fråga vart Julia är. 
Jag har inte en tanke på att titta i hennes säng ens, som står precis jämte mig 🙂 jag borde ju också veta om jag tagit över henne i våran säng eller inte..!?
Michael är likadan och ibland så skrattar vi åt det innan vi lägger oss. Alltså man blir helt tokig!! Är det ens normalt? Jag har aldrig hört någon berätta det förut så det kanske bara är vi 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats