Mamma i Sverige

Vattenbrist och huvudvärk

Idag vaknade både jag och Michael upp med huvudvärk. Fy så jobbigt alltså, dessutom så var vattnet slut. Urk! 
Jag gick upp med Julia kl 8:30 men kl 10:45 fick jag nog och väckte Michael. Jag ville också sova bort lite huvudvärk 😉 Fattar inte att vi båda var så trötta alltså. 
Hur som helst så första målet våran lunch och det blev på Starbucks. Vi var ju ändå tvugna att ha vårt ”morgonkaffe”. Vi tog varsin panini och sen en cake pop. Min favorit är denna rosa, ”Birthday Cake Pop”. Det var längesen jag ”fikade” med något sött (tror jag) så det var extra gott idag.   

När vi var på väg hem så stannade vi till en kort stund på Rice & Dough. Där åt Julia citron och hon var stan helt till sig och ville inte sluta äta. Inte en min! Ja hon gillar grapefrukt också, för hon brukar få saften som är kvar när jag ätit 🙂
Lilla älsklingen <3  

Kvällen spenderad vi mer eller mindre på Coral Ridge Mall och till min förvåning så hittade jag, på Marshalls, ett par superfina pumps/sandaletter från Alexander Wang(!) (Länk!!) för motsvarande 1440;- och ord.pris är 4275;-. Helt galet! Det blev såklart inget köp, men jag. Var bra sugen, ”bara för att” 😉

Vi köpte egentligen ingenting tror jag.. Näe.. Men jag hittade några fina blusar från Calvin Klein som jag var sugen på. Dom tål att tänkas på! 

Nu ska jag sova iaf och imorgon är det Michael som tar Julia. Jag ska sova ut! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats