Mamma i Sverige

Asia Bay

  
Vi åt middag på Asia Bay, som ligger på Las Olas Blvd. Mmm, deras PadThai är så jäkla god 😛 

Det fanns bara lediga platser utomhus och det var allt rejält blåsigt först, men med en värmare så var det absolut helt ok. 
Jag blev som vanligt övermätt och kunde därför ta med hälften hem. Älskar att man med gott samvete kan äta rester dagen efter… I Sverige så får man inte ens så mycket mat på tallriken att det blir något över. 
Eftersom vi inte hade bokat något bord, vilket vi iofs aldrig gör, så tog det ett tag att hitta ett ställe som hade lediga platser. På cheesecake Factory hade vi fått vänta 30 min, Louie Bossi’s 45 min.. Osv.. Och det var ändå ett tag sedan vi åt thai, så detta var absolut inte ett dåligt val. 

  
Nu blev det såklart sent i säng igen.. Men Michael har lovat att jag ska få sova ut imorgon. Jag går inte upp 6:30 imorgon igen. Problemet är bara att Michael måste gå upp direkt när Julia ”vaknar”, annars kan jag nog inte somna om oavsett hur trött jag är… 

  
Julia fick vi lägga i sängen med kläderna på. Hon somnade ju i vagnen, när vi kom till restaurangen. Sovställningen har hon fått från mig. Visst ser det härligt ut 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats