Mamma i Sverige

Vecka 38

IMG_9080.JPG
Nu kommer ytterligare ett inlägg med magen 🙂 men jag måste ju lixom dokumentera lite.!

Jag har iaf gått 37 hela veckor och 3 dagar. Nu är det bara 17 dagar kvar till BF. JA, jag räknar dagar nu 🙂 för jag hoppas att det inte är så långt kvar.

Bara för några veckor, under en utav föräldrakurserna, så hörde jag för första gången att man bör undvika att ligga på rygg (och höger sida.?). Detta pga trycket på det stora blodkärlet dom löper framför ryggraden och då kan blodtrycket sjunka.
Varför har inte min barnmorska sagt detta till mig? Läste ju massa konstigheter på olika forum tack vare det, vilket i stort sett aldrig händer annars!
Nu gillar jag iofs inte att ligga på rygg så ofta, men nu vaknar jag ju ofta mitt i natten av att jag ligger ligger på rygg eller av att jag behöver byta sovställning och jag tror att jag blir påverkad av det jag läst, för jag försöker alltid att lägga mig på vänster sida istället och jag föredrar egentligen höger sida.
À ja, det är nog ingen fara men jag tänker ändå på det hela tiden nu 🙂

Dagarna passerar och jag försöker typ njuta av att känna sparkarna i magen. Snart finns hon ju inte kvar där inne längre 🙂 hon sparkar som en tok och hårt är det också! På kvällarna är hon som mest aktiv och ibland är det lite obehagligt, men aldrig så att det gör ont.

Får väl se om det blir någon ny magbild nästa vecka, hoppas inte 😉
Ja, för om jag har fött så kommer jag nog inte posta några efterbilder på ett tag. Hehe..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats