Mamma i Sverige

Vecka 38

  

Vecka 38 alla redan. Herregud! Ja nu går tiden undan. 
Jag mätte mig förra veckan och senast idag så stod vågen på +12,5 kg. Tittade även tillbaka och såg att jag gick ner 10kg på en månad, efter att jag födde Julia. Så med hälsosam mat så ska detta nog gå vägen sen. När vi väl kommit till Sverige så kan jag förhoppningsvis ta lite raskare promenader också, om läkningen efter operationen går bra. Men jag förutsätter såklart att allt går lite smidigt som sist. Om jag ska vara före i tiden så är mitt mål, att nå ner till startvikt, till jul. Och till sommaren -17 så ska jag ha kommit ner till min ”idealvikt” igen. Men det är ju långt kvar till dess 🙂 

Tillbaka till graviditeten.
Jäklar vilken kramp jag har på nätterna, speciellt när jag ska gå upp ur sängen. Det är då det kommer och under foten är vanligast. Men ibland får jag kramp i underarmen, senast var igår när jag torkade ansiktet. Jag måste dricka mer vatten också… Försöker verkligen att tänka på att jag får i mig tillräckligt, men det är väl ändå inte nog. 

Den 10:e maj har vi fått tid för ett planerat kejsarsnitt. Vi har inte fått en tidpunkt än, men förhoppningsvis blir det på morgonen 🙂 Alltså det är bara 10 dagar kvar <3 Känns overkligt. Jag är så tacksam över att få bli mamma till två små flickor <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats