Mamma i Sverige

Sötsaker och gravidkilon 

Idag kom min älskling hem med donuts. Tyvärr blev det inte chokladfyllning denna gången heller 😉 Men det blev iaf choklad på och en ”vanlig” fyllning. Mums!    Det var sex stycken i kartongen, men Michael tjuvade en direkt när han kom hem. Jag var ju såklart snabb med att koka kaffe sen. Det är ju ett måste till sötsaker!    

   
På tal om sötsaker så ligger jag på samma vikt nu, som när jag födde Julia. (Magen mäter lika många cm också, 105cm). Jag räknar dock med att gå upp 3-4kg till, vilket är det normala/optimala för de veckor som är kvar. 
Jag är i vecka 28 nu föresten och jag har gått upp lite drygt 10kg. Jag är förvånad över att jag inte gått upp mer, äter ju sötsaker nästan(!) varje dag. Sist åt jag inte så mkt förrän de sista 3-4 veckorna. Jag har egentligen inte hunnit känna något sötsug, vilket säger en hel del.. Ja för mitt sockerberoende skulle skrika direkt när jag ”behöver” fylla på sötförrådet, så jag äter ju på tok för ofta. Hehe.. Det får mig att börja fundera över hur många hål jag har i tänderna! 
 Julia myser jämte mig, medan vi tittar på Babblarna, innan sängdags. 

Här ser magen gigantisk ut. Omg. Bilden ljuger nog inte, för hela jag ser ut som en val. Knappt så jag ens vill gå i linne när jag är ensam hemma. Spegelbilden är inte så smickrande direkt.. Bläää… 

Imorgon ska jag beställa hem lite mer mammakläder. Mysbyxor och t-shirts från H&M. Jag har redan fyra klänningar som jag använder, en kjol och tre linnen. Det är allt.. Shortsen har jag lagt på hyllan sedan flera veckor tillbaka, det är allt annat än bekvämt att sitta ner i något som har en sydd ”midja”/linning.  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats