Mamma i Sverige

Seattle

Nu är hela familjen i Seattle! Michael jobbar här under ett par dagar och då passade jag och Julia på att hänga med, för att kika runt på stan. Jag har aldrig varit här förut och det blir antagligen sista gången jag kommer hit också. 

Det hela började med att jag bara sov ca 20 min, natten innan flygresan. Kl 04 ställde jag klockan och 06:45 gick flyget från Fort Lauderdale. Snacka om att vara trött!
Men Julia var också trött och sov nästan hela flygresan (ca 90 min) till Atlanta. Där hann vi inte mer än att köpa varsin frukost, som vi fick äta på flyget, innan det var dags att lyfta igen. 

4,5h var denna flighten och de två första timmarna var otroligt jobbiga!! Julia ville givetvis inte sitta still, Michael försökte sova och jag satt som en zombie och kunde knappt hålla ögonen öppna! Sista 1,5h så spelade vi spel, liknande Candy Crush, och Julia halvsov i våra knän. Hon somnade 30 min innan landningen <3   

 

Väl på hotellet så fick jag en chock nästan. Hotellrummet är säkert 15 meter långt! Aldrig sett något liknande.  

Det syns såklart inte på bilden men bakom mig är resten av rummet med badrum och en gigantisk hall.
Iaf så bytte vi om och gick ut på stan för att äta lunch. Kikade runt i några butiker och klockan var 17 (lokal tid) när vi kom hem och ingen utav oss tre orkade vara vakna längre. Seattle är 3h efter oss) det var bara att lägga sig 🙂 vi sov 11h och det var ju mer eller mindre natt när vi vaknade då kl 04. Haha!! 

Michael är på konferens sen i morse och Julia sover jämte mig här. Har inte gjort mer än att äta frukost och pratat lite med Sandra. Vi var båda lite besvikna över att vi blivit utan något från Balmain X H&M 😉 

Min frukost åt jag på rummet idag.  

En frasig(!) amerikansk pannkaka med sirap. 

 Yoghurt med egengjord granola och honung, croissant och frukt. Alltså denna var så otroligt god! Blev glatt överraskad över att det var hasselnötter i också, min favorit!   

Jag blev bra mätt! Men med tanke på priset så vore det väl inte mer än rimligt! Bara dricksen och skatten kostade ca 70 SEK..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats