Mamma i Sverige

Sakta men säkert

Dagen började med att jag fick ett sms från min ”tävlingskompis”. Hon skickade över sina kroppsmått och hur hon hade tränat hittills i veckan. Fy så dåligt jag mådde sen, hehe, ja det var bara till att ta fram måttbandet och skriva noll träning för min del. 

Men jag har iaf gått ner i vikt 🙂 -1,4 kg och det är ju inte illa pinkat. 

Michael åkte och storhandlade igår och kom hem med en massa nyttigheter. Nästan hela min skrivna inköpslista kom med hem. Bla färska bär, som jag kan ha till min youghurt på morgonen.Hallon är ju helt klart favoriten! 


Julia vaknade kl 02 inatt och sen kl 06:30 imorse. Helt slut nu. Varför kan hon inte sova så bra som hon gjorde förut? 😉 Hon har ju börjat ”prata” och tjuta nu oxå och det roar hon sig med istället för att sova. Hon gillar väl att höra sig själv så mycket att hon glömmer av att sömnen faktiskt är viktig 😉 

För övrigt så är det röda i ögat nästintill borta nu! Skönt. 

 Nä nu ska jag rota fram lite kläder som jag stoppade undan under graviditeten. Inte för att jag får på mig något utav det men snart så..!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats