Mamma i Sverige

Royal Pig

Michael kom hem en dag tidigare, från Marstrand, än vad vi trodde från början.. Så vi gick ut och käkade, bara vi två, den eftermiddagen/kvällen. 

Vi velade en del först, om vart vi skulle gå, men det slutade med att vi satte oss på Royal Pig’s uteservering på Las Olas Blvd. 
Solen lyste fortfarande där, så jag njöt ordentligt av mig Strawberry Mojito 🙂 

  
Det var ju ett par år sedan jag drack en drink och Mojito är min absoluta favorit (så länge den är gjord på färska bär, eller den vanligaste med lime).
  

Vi åt bara varsin förrätt faktiskt. Det har nog knappast hänt tidigare. 
Jag åt Blackended Ahi Tuna (som var supergod!! Men då älskar jag ju tonfisk också 😛 )

   
   

Michael beställde en New Orleans Bbq Shrimps. Helt ok, men gillar man den typ av mat så är den säkert supergod den också (jag är ju inte så förtjust i den typen av kryddning).

  

Att sitta i sommarsolen och bara njuta av en god drink, men världens bästa sällskap, i lugn och ro – det är svårslaget <3 Jag njöt av varje sekund!  

Eftersom jag inte blev vidare mätt på mina sex tunna tonfiskbitar, så köpte vi också med en pizza hem från Rice & Dough. Som var lite av planen 🙂 
Vi passade på att säga Hej Då till ägarna också, ifall vi inte träffar honom mer. Goran och Amy är helt fantastiska! Dom är alltid på så underbart glatt humör när man kommer dit och vi kommer allt sakna dom lite. Kanske händer att vi äter en sushi där, innan vi flyttar. Jag måste ju äta en Red Kryptonite Super Roll en sista gång!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats