Mamma i Sverige

Quality hotel Grand

Iförrgår checkade vi in på Quality Hotel Grand i Borås. 
Barnen lämnade vi hos mina föräldrar, så jag och Michael kunde få lite egentid och en natt utan att vakna för att tex ge Ellen nappen. 
Vid 17-tiden checkade vi in och sen gick vi raka vägen till Tugg för att äta. Det var verkligen dags att prova nästa (för oss) ”nya” restaurang. Det blev varsin Smokey, en Sweet potato fries och ett glas rött vin. Vi var båda nöjda med mmmaten… 😉
Eftersom det var lite väl tidigt för att gå tillbaka så stannade vi till på Vinci också. Där drack jag ett glas Champagne och Michael sippade på en Laphroaig (Whiskey) och avslutade med en öl. Detta var nog det trevligaste stoppet under kvällen 🙂
Michaels barndomskompis var i stan också, så vi mötte upp honom och ett par andra medan killarna drack ett par öl. Då fick jag i mig 2 stora glas vatten.. vilket är 2 glas mer än vad jag brukar dricka under en vecka.. helt galet, jag måste verkligen skärpa mig med det! 

När klockan närmade sig 20:30 så kände vi att det var dags att dra sig tillbaka. Vi ville ju utnyttja hotellet lite också, och få lite mer lugn egentid. Vi köpte med oss lite lösgodis la oss i sängen, men nä – det gick ju inget bra på tvn! Så typiskt! Men men.. 

Oavsett så var det riktigt skönt att få lite egentid. Det behövde vi ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats