Mamma i Sverige

Pick and Mix

detta måste varit snabbaste besöket på IKEA – någonsin! 
Vi åt lunch direkt, rökt lax med pepparrotssås och grönsaker. Faktiskt riktigt god!

Sen hämtade vi skydd till bordshörnen, precis vid restaurangen och direkt ner till kassan. 
Ja sen var det ju lösgodis vi skulle ha 🙂 Utbudet var bra, men för mig som är lite kräsen så fanns det 6-7 sorter som jag kunde tänka mig. Det är ju inte gratis direkt. Ungefär 18:-/hg kostar det här, men det är det ju värt! Hehe..  

Tog en påse med 84g Daim , vilket är 450kcal!!

Här måste det ju anges näringsinnehåll på allt. Det borde var så i Sverige oxå!! 

Se bara – 405kcal/100g punchpraliner. Totalt livsfarligt!

Jag köpte mig en relativt ’liten’ godispåse iaf, 120g. Känns ju något bättre 😉 Kinapuffar, bumlingar, punchpraliner, mintmynt, salta bläckfiskar och en vaniljkola.


Får se om man vågar dricka lite bubbel eller rött vin kväll också, eller om man ska hoppa det nu när jag ätit en fet lax och ska proppa i mig godis… Har ju inte ens varit på gymmet idag, men det är ju inte försent än!

    

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats