Mamma i Sverige

Paj och feber

Idag blev det tacopaj för mig och Julia. Hon verkade gilla det lika mycket som jag 🙂   
Nu, 2h senare, så är jag fortfarande otroligt mätt. Känns som att magen ska spricka! Knappt så jag fick i mig kaffet innan…

Givetvis så regnade det precis när vi skulle ”fika” med Triin. Vi satte oss vid borden ute vid poolen, men bara efter 1 minut så öppnades himmeln…. Och nu när vi är hemma igen så lyser solen. Såklart!

Julia ska få leka lite och när det är dags för fruktstund så går vi ut igen. Funderar på om hon ska få pärensmoothie idag, tom så jag blir sugen på det. Tänk er en riktigt iskall en, ute i värmen 😛 

Julia fick feber igår kväll. Stackars liten, men hon verkade inte ha ont utav det iaf. Tempen låg på 39,1 grader runt 23-tiden, då jag mätte första gången, och imorse var den nere på 36,7 grader. Hon var dock mer trött än vanligt i förmiddags. Hon sov längre än vanligt och jag passade på att gosa med henne <3 Hon gillar ju inte att kramas för mycket annars 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats