Mamma i Sverige

National donut day

igår, fredag, var det National Donut day, här i USA. 
Michael hade oturen, att just den dagen, stanna till på Dunkin Donut för drive-in frukost. Det var tydligen lång kö. Man fick en gratis donut vid köp av en dryck. 
Givetvis så var köerna långa när han slutade jobbet också, så han skippade att stanna till där. Ja, jag stod utan donut just denna dagen.. Hehe.. Fram till kvällen, då åkte han och köpte ett dussin!   

Ni ser väl att han norpade en redan i bilen 🙂  

   
Chokladen är riktigt god! Den har vaniljkräm(?)fyllning. 
Jag brukar alltid lägga min i micron ett par sekunder, så den blir varm. Mums! För oftast så hinner ju munkarna bli kalla innan man kommer hem med lådan.. 

Julia hade en tröja med donuts, dagen till ära 😉   

   
Denna natten var inte riktigt som vanligt.. Ellen var för det första vaken från kl 14:30-02:00. Julia somnade runt 22-tiden och sen vaknade hon kl 23, pga att Ellen skrek. Då blev Julia superpigg och totalvägrade att somna innan klockan 02.. Suck..! Som sagt, detta blev lite extremt. Inte för att jag brukar sova innan kl 02, men när båda barnen är uppe samtidigt så blir det något besvärligare. Speciellt eftersom Ellen bara skrek när jag la ner henne.. Nämnde jag att jag vaknade kl 07:30 av Ellen och Julia kom ut i vardagsrummet kl 08. Så Michael fick sova till 10:30, sen fick han allt gå upp och avlasta mig lite. 
Jag hoppas att jag får min sovmorgon imorgon. Och att jag kanske tom kan ta mig lite egentid och gå ut till poolen och sola! 🙂 Det hade inte varit helt fel, jag tror att jag bestämmer det redan nu!! Hihi.. Kanske blir ngt jobbigt då jag inte kan bada än.. Men men, jag får offra mig helt enkelt, lite solbränna vill jag allt ha! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats