Mamma i Sverige

Morgonstund har guld i mund

Idag gick jag och Ellen upp först ur sängen. Vi myste lite i soffan och åt frukost tillsammans <3 

När Julia vaknade (hon gnäller alltid i sängen) så gick jag in till henne och då låg hon fortfarande ner och blundade så fort jag kom in. Men när hon hörde Ellen ”prata” så for hon upp som ett skott och skulle skynda ut till soffan. Det är viktigt för henne att Ellen får sitta i hennes knä en stund också <3 

Ellens pyjamas packade jag upp igår, från 150 liters backen som vi skeppade över från USA. Det är Julias gamla och jag tycker att den är så himla fin. Den kommer från Juicy Couture och den som Julia har på sig är från Carters. Den är minst lika fin den, med flamingos och glittriga stjärnor <3 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats