Mamma i Sverige

Macarons

Eftersom jag lovat mig själv att inte äta cheesecake så slog jag till på två macarons idag, till kaffet.     

Vi tog en promenad på Las Olas Blvd och inredningsbutiken/floristen har ju öppnar fik och det finns pajer, kakor och macarons.  

Michael tog en chokladpaj och jag smakade faktiskt liite på den. Helt ok, men det slog absolut inte mitt söta som låg på tallriken 🙂

Skönt att det inte regnat något under eftermiddagen. Julia och jag var ute vid poolen tidigare, hade ju hoppats på att hon skulle somna i vagnen så jag kunde läsa min nya bok.. Men hon envisades med att vara vaken trots att ögonen gick i kors. Kl 20:30 somnade hon istället, jämte pappan sin <3 Då kunde jag passa på att plocka undan lite och fixa med maten.  
För en liten stund sedan kom Björn (grannen) hit och lämnade av en tub med Kalles Kaviar och vaniljpulver, som han köpt med från Sverige. Mmm.. Längtar redan efter frukosten imorgon! Och till helgen blir det pannkakor 😛 
Imorgon bitti kl 8 så ska vi på ultraljud. Äntligen får vi veta om vi väntar en flicka eller pojke 🙂 Sen börjar ”namnkriget” 😉 hehe.. 

Vi bollar lite med namnförslag men är nog inte riktigt överrens än. Det är så svårt när en av oss kommer på ett namn och så har den andra en bekant eller liknande som heter samma och som man inte vill att ens barn ska heta samma som.. 

Men det löser sig nog ganska snart, blir ju lättare när vi vet könet också. Då kan man sålla bort många namn 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats