Mamma i Sverige

Lyckebo Sjöstad

  

Nu har vi skrivit på kontraktet för en tomt på Lyckebo Sjöstad i Borås. Det är en av de absolut bästa enligt oss 🙂 
Det är morgon-/förmiddagssol på ena kortsidan och eftermiddag-/kvällssol på baksidan. Det viktigaste! 
Ja och ca 250 m till badplatsen. Sen finns det också en helt ny lekplats, cykelbana till CityGross och gångväg längst sjön, till Sjömarken. 

  
I ”ringen” till vänster så är det en tvåvåningsbyggnaden med bostadsrätter och lekplatsen är i anslutning till det ”området”. På den raka slingan i mitten så är det tvåplanskedjehus. Tidigare så var det planerat med några hus på det tomma området, men det ska bli kedjehus nu istället. 

Vårat hus hamnar ju mitt i kurvan, men vi tror knte att det kommer vara så många bilar där ändå. Kanske fem hushåll som passerar vårt hus och de andra tar ”uppevägen”. Så hade jag gjort iaf. Vi tycker att det är bra att vi inte har grannar direkt inpå tomten, mer än de två som kommer ha sina kortsidor mot oss. Om de tänker som oss. Sen att de mest troligt kommer hålla till på baksidan av sina hus, det kommer vi ju inte undan med, men vi slipper antagligen direkt insyn från någon annans vardagsrum.  

Detta betyder att ni kommer inte bara få hänga med nu när vi får tillökning i familjen. Utan också under husbygget. Eller så startar jag en separat blogg för det, en renodlad husbyggarblogg 😉 
Jag tycker nämligen att det är sjukt kul att leta och läsa bloggar om nybyggnationer. Man blir lixom besatt och det är allt jag gör när jag surfar. Jag vill få med mycket information om olika saker, sånt som jag själv saknar i dom husbloggar som jag läser nu. Allt från mått, planlösningar, tillval, ”felval” 😉 , priser, smarta lösningar, , att-tänka-på, möblering etc etc. 
Nu skenar jag iväg i skrivandet igen… Men som sagt,er skriverier om detta senare. Vi har iaf bestämt oss för hus nu och har skickat efter en offertförfrågan på en del tillval. Det är mycket att tänka på och många val att göra!
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats