Mamma i Sverige

Levi’s och resten av dagen

Så gulligt det är med sånna här jeansleggings 🙂  

Här är Julia klädd som sin mamma. Jag vet inte hur ofta jag har en vit top och blåjeans på mig! Eller hade iaf, nu är det kanske mest svarta jeans som gäller… Men det är väl Same same..    

Idag har vi bara tagit det lugnt, skulle man kunna säga. Vi gick upp vid 8-tiden och åt frukost och jag började titta på senaste avsnittet av Keeping up with the Kardashians… Tio minuter senare så började Julia gäspa och då var det bara till att lägga henne i sängen en stund. Hon sov inte mer än 30 minuter och då gick vi ut till poolen en stund och sen drack vi kaffe hos grannen. Triin kom hit på lunch, för jag bjöd på pannkakor 🙂 och när hon gick hem så la jag Julia igen och hon sov i över tre timmar och sista timman sov jag också. Herregud, jag vaknade av att Michael ringde kl halv sex och var på väg hem. Alltså hela dagen sprang förbi, men vi hann med en promenad innan solen gick ner iaf. 

Imorgon måste jag gå till gymmet igen, jag har inte varit där sedan i onsdags förra veckan. Jag har bara spenderat all tid med familjen och våra kompisar här, som vi inte sett på nästan två år. Men det finns egentligen inga ursäkter för en timma på gymmet bör man ju hinna med ändå.. :-/ Jag ville inte ens väga mig i morse, jag är säker på att jag har gått upp i vint sen förra måndagen… Men imorgong måste jag väl väga och mäta mig, för det är en månad sedan sist. Usch!! 

Nu ska vi lägga oss och ladda batterierna. Klockan är snart midnatt, det gick väldans fort här de sista timmarna! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ika

    Hej!
    Hittade din blogg när jag sökte på svenskar i Fort Lauderdale.
    Jag och min man ska nämligen flytta dit om ett par månader, och jag vet inte så mycket om Florida… Vi bor i Texas för tillfället men mannen har fått nytt jobb, därav flytten. Är bara lite nyfiken på hur du trivs? Känner du några andra svenskar där? Hör gärna av dig om du har lust:)

    Ika

stats