Mamma i Sverige

Konsulatet och sömn

    
Igår var jag på Sveriges Konsulat igen, för att komplettera med uppgifter. Så nu är vi ytterligare ett steg närmare flytten.. Detta har dock bara att göra med Ellens registrering av namn, så det var samordningsnummer vi ansökte om nu.

  
Julia och jag tog en selfie och skickade till Michael igår 🙂 Hon är så söt när hon tittar på bilderna i min iphone och säger ”pappa” så fort Michael dyker upp. 
Dagarna springer iväg, så denna veckan kommer gå otroligt fort. Han har ju redan varit iväg i några dagar. Men jag längtar ihjäl mig till på lördag <3 
Thomas och Tanja har varit till en fantastisk hjälp! Utan dom här så hade livet varit mycket krångligare just nu! Julia leker med dom hela dagarna, så det blir tom när dom åker. Dom åker några timmar efter att Michael kommit hem. Jag får ju inte lyfta tyngre än Ellens vikt, på 6 veckor, så Michael kommer verkligen att behöver här hemma! 

   
Ellen är fortfarande uppe om nätterna. Inatt var jag uppe mellan kl 24-03:40. Julia vaknar runt 7:30 så det blir inte mycket sömn för mig. Får passa på att sova med Julia mitt på dagen och igår la jag mig tom samtidigt som henne, medan Tanja passade Ellen, så där fick jag ett par timmar iaf.   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats