Mamma i Sverige

Kalas

Julia bygger med Duplo med morfar och pappa.

Vi var på kalas hos pappa igår, han fyller egentligen idag dock. Linda och Johan var med, men Sandra och hennes familj var tyvärr inte med, pga vädret.. 
GRATTIS PAPPA!
Vi åt smörgåstårta och sen blev det marängtårta, med kaffesmak, till kaffet. En liten ”överraskning” var att vi tittade på diabilder från när vi var små. Det var mest bilder på Linda (första barnet finns ju, som bekant, mest tid för) och hundarna, och Sandra var tydligen en smilfink 🙂 ) Det var iaf riktigt kul att se, för det var längesen i tittade på så gamla kort. Det är ju trots att 35 år sedan nu.. 

Julia var eld och lågor sen, för hon fick gå in i stallet med pappa och mormor ❤️ Och när hon skulle lägga sig så berättade hon att hon suttit på hästen 🙂 Gullunge! 
Vi pratade lite löst om att åka ut dit idag också, så Julia fick rida. ”På riktigt” och verkligen vara med hästen, men detta vädret är inte kul alltså. Det blåser ju så.. men det kanske blir bättre längre fram under dagen? Nu är klockan 08, så det finns ju tid för förbättringar 😉 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats