Mamma i Sverige

Julias 1-årsdag!

Tänk att våran lilla tjej redan har hunnit bli 1 år. Galet! Det blev vaniljcheesecake idag, när Michael kom hem från jobbet. Missade dock att fota med ljuset på kakan, men så kan det bli.     

Man kan lugnt säga att hon älskade den! Mycket klet och klart blev det såklart också 🙂         

Sen fick mamma och pappa äta det mesta. Gudars så söt cheesecaken är 😛 
Det blev en fysisk present från oss, en surfplatta. Så nu kanske hon kan låta våra telefoner vara ifred 😉    Givetvis med rosa fodral 😉   Julia fattade galanten direkt och började rita med pennan 🙂  Sen visade pappa hur appen fungerade.  

Det blev ett lugnt kalas med bara oss tre. Lite tråkigt att hennes första födelsedag blev utan någon släkting, men det är väl tur att Julia inte har ont av det än, som är så liten 😉 

Det var mysigt iaf <3 och de flesta har ringt och grattat och sjungt för henne idag! (Alla har grattat!) Vi har säkert pratat i telefonen 4h och Julia blir lika exalterad varje gång det ringer! 
Efter firandet så blev det ett välbehövligt bad och sen lite gos innan Michael nattade henne. Älskade lilla barn <3


Har jag nämnt att hon fått tand nummer 7 och 8? Dom dök upp när vi var i Seattle och hon vinkar och klappar händerna i tid och otid. Bara till att börja gå nu 🙂 

På onsdag ska vi till barnläkaren och väga/mäta igen. Ska bli spännande och se hur mkt Julia har vuxit de senaste 3 månaderna, för vi har inte tittat på det alls här hemma. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats