Mamma i Sverige

Idag och jag. 

Idag sov jag samtidigt som Julia, i förmiddags. Först var vi ute vid poolen, för jag tänkte att hon skulle sova där i vagnen medan jag solade.. Men jag blev overkligt trött och var tvungen att lägga mig! Då jag trött, när jag väljer somn före sol! 
I två timmar sov vi! Jag har sovit samtidigt som Julia tre dagar i rad nu. Annars har hon sovit i vagnen, utomhus, medan jag har druckit kaffe och passat på att surfa eller pratat i telefon. 

 Jag har precis sminkat mig nu och Michael är strax hemma. Vi ska åka till Walmart Superstore. Tror jag bara varit på Walmart en enda gång, ”bara för att”. Känns som att man nästan”måste” varit där en gång när man bott i USA i tre år 😉 Walmart är världens största arbetsplats för övrigt. Bara en notis 😉 
Jag har iaf sminkat mig lite så jag känner mig fräschare. Ja, jag känner mig mer som människa och lite piggare när jag gjort iordning mig lite. 

Maten står på bordet nu och jag hungrar nästan ihjäl… Men jag vill ändå vänta på Michael. Det är mycket mysigare om hela familjen kan äta samtidigt. Bara Julia vaknar också, men henne väcker vi såklart inte.  
Hon blir alltid så glad när Michael kommer hem från jobbet. Man kan riktigt se hur ansiktet lyser upp och hon springer efter pappa hela tiden och vill busa extra mycket. Det är väl inte lika spännande att hänga med mamma hela dagarna i ändå 😉 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats