Mamma i Sverige

Helnöjd Helgen har ju börjat riktigt bra! 

Michael kom hem med Champagne i fredags och jag hann med gymmet och en snabb dusch medan Michael nattade Julia och sen grillade köttet. Vilken lyx! Champagnen drack vi samtidigt som vi tittade på The Hunger Games Mockingjay, som jag har velat se så himla länge nu.  Det blev lite lagom mysigt bara sådär på en vanlig fredagskväll <3 

 

Denna dagen (lördag) började med mys i sängen. Julia låg med oss mellan kl 06-10 och jollrade medan jag försökte sova. Alltså jag kände faktiskt av att jag druckit upp nästan en hel flaska skumpa själv… Efter frukosten hade jag tänkt lägga mig vid poolen i ett par timmar, ni vet lite egentid och göra det jag verkligen gillar! Men nej då.. Då kom molnen precis efter att jag smörjat in mig med solkräm. 

Jag snörade på mig skorna istället och tog en liten power walk. Det blev bara 40 min men min ena höft spökar så jag kan inte gå längre och dessutom så började det åndå regna på slutet. Ja jag fick springa den sista biten.

Eftermiddagen kändes lite tråkig så vi drog som sagt till IKEA och köpte mörkläggningsgardin, matstol till Julia och en ram. Vi var noga med att inte titta på annat, för det är alldeles för lätt att bara plocka på sig en massa skit. 

Vi körde på en sen lunch där också, klockan hann bli 17:30! Lax med potatismos och grönsaker åt jag iaf och kaffe med chokladtårta till dessert. Mums! Nu ligger jag i sängen och hoppas på att få sova ut lite imorgon. Julia har så svårt för att somna om på morgonen nu att det nästan är lika bra att ta upp henne i vår säng direkt, då är hon iaf tyst. Hon ligger bara och tittar på fönstret och lamellerna som släpper igenom lite ljus. Gullungen <3 hon är verkligen världens underbaraste lilla plutt! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats