Mamma i Sverige

Gravid v. 35

  

Jag mätte mig idag, för första gången på ett par månader. Jäklar! Magen är 7cm större nu, än när jag födde Julia. Hehe..  
Jag väger också 1,5kg mer… Så nu har jag också gått upp lika många kilon som jag hade när jag födde Julia. 
Ändå är hela jag såå mycket större. Får inte ihop det med vikten 😉 

Det jobbigaste med att vara så stor, det är inte bara att jag inte gillar vad jag ser i spegeln (pratar alltså om att se hela mig så stor, magen har jag absolut inga problem med) utan att det är otroligt jobbigt att inte kunna ta på sig skorna utan skohorn (utan att sitta ned), röra sig i sängen, sitta bekvämt i soffan, leka med Julia osv.. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats