Mamma i Sverige

Gravid v.25

Nu är det ”bara” 14 veckor kvar till förlossningen <3 

Ett kejsarsnitt som jag är lite nojjig för. Sist gjorde det ju så jäkla ont!
Fick ju nästintill panik när jag kände all smärta i magen, under operationen. Mer smärtlindring, säga hej-då-sålänge till Michael och Julia, och sen låg jag sövd i drygt en timma. 
När jag vaknade så visste jag inte vart jag var och allt som hade med förlossningen att göra kom inte ikapp mig förrän efter några sekunder, när jag såg Michael i rummet och en ”säng” i hörnet. Där låg lilla Julia, min lilla prinsessa som var helt perfekt <3
 Dessa bilder tog jag precis nu. (Dom från sidan är tagna samtidigt men visst ser magen väldigt olika ut.. Är det ljuset tro? ) 

Magen mäter ca 103 cm och det är ungefär så här stor den kommer att vara efter förlossningen. Usch! 
Sist så såg jag ju gravid ut långt efter förlossningen.. Det tog ett tag innan magen gick ner en del. Och jag var otroligt svullen efter all medecin. Bara -2kg när vi lämnade sjukhuset och fick komma hem efter 3 nätter. Ja ni förstår ju! Men såklart så minskade kilona för varje dag och det var lite av en fröjd för ögat att titta på vågen då. Haha 😉 

Jag har gått upp ca 8kg nu.. Magen är i vägen när jag ska sitta ner, röra mig i sängen och när jag ska in och ur bilen. Det är väl mina i-landsproblem just nu. 

Nä, nu måste jag börja med lunchen. Jag har slarvat så med maten det sista. Det har mest blivit mellanmål hela dagarna. Som havregrynsgröt, yoghurt med tinade bär, knäckebröd med ägg och kaviar osv.. Men om jag väl börjat bli hungrig så ”hinner” jag inte laga mat utan måste äta direkt och sen glömmer jag av matlagningen.. Det har bara funnits mat färdig till kvällen, när Michael kommer hem. 

Om ni klickar -> HÄR!  så kan ni läsa om kroppen och bebisen i v. 25. 

/Frida 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats