Mamma i Sverige

”Goodiebag” från BB

När vi åkte hem från Holy Cross Hospital efter förlossningen och våra, var det fyra(?), nätter där så fick vi med oss hem himla massa saker.

En massa blöjor och tvättlappar
DSC06936.JPG

tre mössor, varav en stickad som är så himla fin! Alla är skänkta till sjukhuset av volantärer som gjort dom.
DSC06934.JPG

fem par långärmade tröjor och en NUK napp
DSC06935.JPG

En skötväska
DSC06940.JPG

Vi fick även med fullt med ersättning i flaskor, nappflaska från MUM, duschflaska, hårborste och babyshampo och tvål. Ja allt som fanns på vårt rum som vi hade användning utav när vi bodde där. Vi blev helt chockade när en av barnmorskorna kom in med väskan full och sen började plocka ner ännu mer saker. Hon frågade om vi kanske ville ha mer ersättning än de 8 flaskor som vi redan hade nerpackat och givetvis var vi inte sena med att tacka ja 🙂 hela rummet länsades kan man säga!

Personalen var verkligen fantastisk där och vi ska se om vi kan få ihop en korg med godsaker till dom som tack för hjälpen.
Nämnde jag att man fick välja all mat från en meny och att allt var fantastiskt gott, precis som på en restaurang. Det fanns dessutom alltid tillgång till kaffe, kakor och frukt ute i receptionen om man skulle bli sugen på något under natten eller om man ville ha något snabbt och enkelt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats