Mamma i Sverige

Glasögon och Varberg

åh så skönt det var att Julia sov nästan 2h i morse. Först åt vi frukost vid 7-tiden och strax före kl 08 så började Julia bli trött igen. Eftersom jag fortfarande inte sovit ordentligt länge om nätterna så passade jag på att vila jag ocå. Vilken LYX! Första ordentliga Sovstunden som vi tagit oss här i Sverige. 

När vi vaknade så började vi göra oss iordning för att åka till Michaels föräldrar och där var i 3,5h. Julia försökte ta farmors glasögon  🙂         Koftan som Julia har på sig fick hon av sin farmor och farfar i julklapp. Den är vit med silverfärgade trådar. Så fin! Det är först nu som det har varit tillfälle att använda den.

Klockan 15 åkte jag, Julia och min pappa till Varberg för att hälsa på faster Birgitta och kusinen Matilda. Vi åt rabarberpaj med vaniljsås som var gott! Julia fick en fin pyjamas som kommer passa alldeles utmärkt snart.  

Julia blev på väldigt bra humör närarildas pojkvän dök upp. Så hon gillar ju killar helt klart 😉

Eftersom det var ca 1h enkel bilväg till Varberg så fick Julia sova ännu mer. Det har hon behövt också. Stackaren måste ju vara helt vimsig efter att ha besökt nästan 35 personer under de senaste 10 dagarna. Imorgon är det en sväng förbi Hööks och mina gamla kollegor som gäller, innan vi åker till Göteborg igen 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats